top of page

TRAININGSACTRICE

''Ik bewonder je rust en oprechtheid in je realistische, overtuigende en naakte spel. Je verontwaardiging en mildheid. Die serieusheid en nonchalance op een hele mooie manier verstrengeld. De cursist wordt zo het spel ingetrokken en zal binnen notime vergeten dat het ''maar een rollenspel'' is.'' (Collega trainingsacteur)

Toneel maar ook

trainingsacteren gaat over

menselijk gedrag. Ik vind het

boeiend wat mensen drijft en

laat handelen. 

Als trainingsactrice kan ik die

interesse omzetten als een

trainingsinstrument waar

cursisten kunnen oefenen

met hun eigen gedrag.

Het is kwetsbaar en waardevol

om onderdeel van een

training te zijn waar een

cursist zijn masker mag laten vallen of juist op kan doen en door een acteur geconfronteerd kan worden met zichzelf en het eigen gedrag en vervolgens het vertrouwen en de kans te geven dat te kunnen veranderen. 

Door mijn toneelachtergrond kan ik cursisten snel een realistische spelwerkelijkheid trekken waarin ze geen rol hoeven spelen maar

zichzelf kunnen laten zien. Het is niet alleen leerzaam voor de kandidaat/cursist maar ook

voor mij / iedereen in de training. 

 

Het past bij mijn nieuwsgierigheid om steeds in nieuwe rollen en bedrijven/situaties terecht te komen en me in die bedrijven en

rollen te verdiepen. Ik werk voor verschillende opdrachtgevers en ben nu werkzaam voor de politieacademie en het examenbureau EXTH waar ik in assessments speel voor handhavers en leerplichtambtenaren. Verder heb ik ervaring als trainingsactrice  bij de ''coaching'' minor opleiding Amsterdam, mediationcongres, en zorgacademie in Utrecht.

Ik 2018 heb ik mijn certificaat gehaald als trainingsactrice bij Dubbel E Acteerservice.

Schermafbeelding 2020-06-26 om 09_Fotor.
bottom of page